LAPTE DE CEA MAI BUNĂ CALITATE

Asinia Farm

La Asinia Farm punem sănătatea și calitatea înainte de toate.
Bine ați venit pe pagina noastră web dedicată, unde vă invităm să descoperiți mai multe despre ferma noastră și angajamentul nostru față de calitate și autenticitate.

Fermecătorii noștri prieteni, măgărițele, sunt membri ai familiei noastre și sunt tratați cu respect și afecțiune. Află mai multe despre noi și modul în care gestionăm ferma noastră:

Îngrijirea animalelor

Animalele din ferma noastră sunt crescute cu iubire și atenție. În cea mai mare parte a anului, ele se bucură de libertate în aer liber, având acces la pășune pentru a se menține sănătoase și ferite de stresul mediului închis. În perioadele reci, le oferim un adăpost cald și confortabil pentru a le proteja.

Alimentație naturală

Fără compromisuri în ceea ce privește hrana animalelor noastre! Nu le administram hormoni de creștere sau produse provenind de la alte animale. Hrana lor este exclusiv compusă din furaje naturale, pe care le obținem de pe terenuri fertilizate doar cu îngrășământ natural. Asigurăm astfel că produsele noastre sunt pure și nepoluante.

Lapte de cea mai bună calitate

Ne mândrim să vă oferim un lapte de măgăriță de cea mai bună calitate, 100% natural. Fiecare picătură de lapte este rezultatul muncii noastre dedicate și a grijei acordate animalelor noastre. Aici, la Asinia Farm, calitatea nu este opțională – este un standard. Vă invităm să explorați restul paginii noastre pentru a afla mai multe despre produsele noastre, procesul de producție și angajamentul nostru față de sustenabilitate. Mulțumim că sunteți alături de noi în călătoria noastră pentru a oferi produse de calitate superioară și autentică.

Sună-ne!

Ai vreo întrebare? Ne-ar plăcea să răspundem!

NU RATA ULTIMILE NOUTĂȚI

Abonați-vă la newsletter

Thanks for subscribed!

Processing...